Garage

In de garage leer je de basisvaardigheden van de autotechniek. Banden wisselen en balanceren, olie verversen, auto’s poetsen en remmen vervangen. Daarnaast werken we aan eigen projecten, zo restaureren we bijvoorbeeld klassiekers.

Fietsenwerkplaats

In de fietsenwerkplaats knappen we oude fietsen op. Deze zogenaamde weesfietsen zijn uit de openbare ruimte gehaald omdat ze langere tijd onbeheerd stonden. Wij geven ze een tweede leven. Ze worden netjes aangemeld als weesfiets zodat een nieuwe eigenaar niet in de problemen komt. De fietsen maken we beschikbaar voor mensen met een smalle beurs.

Computerwerkplaats

In de computerwerkplaats doen we eigenlijk hetzelfde als met de fietsen. We geven afgeschreven computers een tweede leven, wederom voor mensen met een smalle beurs. Computers die te oud zijn belanden in ons recyclingstation, zo worden grondstoffen hergebruikt.

Houtwerkplaats

Alles wat met hout te maken heeft, pakken we aan in de houtwerkplaats. Het opknappen van meubeltjes, het realiseren van projecten voor opdrachtgevers of het ontwikkelen van concepten voor de evenementenbranche.

Techniekwerkplaats

In de techniekwerkplaats werken we aan elektronica en kunnen we met onze lasercutter allerlei voorwerpen produceren. Je kunt er leren solderen, basiselektronica leren en kennis opdoen over licht- en geluidstechniek.

Recycling

Ook zijn we werkzaam met het recyclen van verschillende materialen. We scheiden afvalstromen in metaal, kunststof en restmateriaal. Zo dragen we bij aan een duurzame toekomst.